Der er intet loft for indbetaling hos Heap. Men du har som privatperson et skattemæssigt fradrag for overførsler på 112.300 kr. om året (2021). Hvis du allerede har pensionsopsparinger andre steder og ønsker at samle dem, er der ingen grænser for overførsler.

Du kan også overføre til din pension fra private holdingselskaber, arbejdsgiveres lønsystemer og kontooverførsler fra virksomheder. Det kræver en enkel opsætning for dig eller din arbejdsgiver. Her er der ingen grænser for overførsler til pension. Kontakt os for yderligere informationer herom på support@heap.dk.