Abonnementsprisen udgør Heaps omsætning. Pengene skal dække support af dig som kunde, udvikling af vores pensionsløsning, så den følger med brugernes behov, og alt det du ikke ser direkte som kunde, fx compliance rapportering, vedligeholdelse af IT-fundamentet, osv.

Investeringsomkostningerne og forsikringspræmier går direkte og ubeskåret videre til vores partner, Topdanmark, som håndterer investeringen af dine opsparede penge, og forsikringsdækningerne, som du valgfrit kan tilvælge som Heap-kunde.