Ja - du skal blot overføre til din Heap pension via din arbejdsgiver.

Først opretter du din Heap pension.

Herefter kan du på dit Heap dashboard starte en firmaoverførsel ved at klikke ind på 'overførsler' og vælge 'opret firmaoverførsel'

Du skal udfylde følgende informationer, når du opretter firmaoverførsler:

• Beløb, som firmaet skal overføre til din pension

• Firmaets navn, CVR-nummer og adresse

• Firma-kontaktperson, som kan underskrive aftalen med firmaets NemID

Efter du har udfyldt oplysningerne, skal både du og din arbejdsgiver underskrive aftalen med NemID. Det er derfor en god idé at snakke med din arbejdsgiver, inden du sætter firmaoverførsler op.

Herefter kan du overføre den del af din løn som overstiger dit fribeløb på SU.