Ja! Du kan nemt sætte firmaoverførsler op, når du er logget ind på dit Heap dashboard ved at klikke ind på 'overførsler' og vælge 'opret firmaoverførsel'

For at sætte overførslerne op skal vi indsamle nogle informationer om din arbejdsgiver, og hvor meget din arbejdsgiver forventer at overføre til din pension. Efter du har udfyldt oplysningerne, skal både du og din arbejdsgiver underskrive aftalen med NemID. Det er derfor en god idé at snakke med din arbejdsgiver, inden du sætter firmaoverførsler op.

Du skal udfylde følgende informationer, når du opretter firmaoverførsler:

• Beløb, som firmaet skal overføre til din pension

• Firmaets navn, CVR-nummer og adresse

• Firma-kontaktperson, som kan underskrive aftalen med firmaets NemID